Përjetoni rehati, zbuloni bukurinë

Misioni ynë është të transformojmë hapsirat tuaja të jetesës. Ku çdo pjesë e mobiljeve flasin
me stilin dhe shijen tuaj unike.

Kualiteti

Produkte unike kualitative.

Garancioni

Deri në 1 vjet.

Pagesa

Deri në 12 këste.

Produktet

Shfletoni koleksionin tonë të gjerë
të mobiljeve

Më të shiturat

Kompania

Mobilje për Shtëpinë
e Ëndrrave Tuaja!

Në Wolker, ne besojmë se një shtëpi është më shumë se vetëm një vend për të jetuar, është një kanavacë për shprehjen e vetes dhe një oaz të kënaqësisë. Që nga fillimi ynë, kemi qenë të përkushtuar në krijimin e mobiljeve të shkëlqyera.

20+

Vjet Ekperienc

483

Happy Client

150+

Project Finished